Är du ny som adb-ägare och/eller inte startat på drevprov tidigare?

Nu har Du som medlem i Svenska ADB Klubben möjlighet att delta kostnadsfritt på introduktion till drevprov. Flera domare finns på plats och upp till 7 hundar har möjlighet att vara med. Du har därmed en unik möjlighet att uppleva hur ett drevprov går till, kunna ställa frågor, lyssna på domarnas bedömningar med mera och därmed vara väl förberedd på drevprov i skarpt läge. Dessutom ett par dagar innan då vi har dispens att släppa hundar denna dag.

När: 29 september – 2018
Var:
Skillingaryd

Anmälan: OBS FULLBOKAT!

Du anmäler dig genom mejl till: ordforande@adbklubben.se genom att ange dina kontaktuppgifter samt hundens namn och registreringsnummer. Först till kvarn gäller och anmälan bekräftas av ordförande Malin Ek via mail.

Frågor:

Har du frågor angående denna drevsprovsintroduktion så kan du kontakta Stefan Modin, drevprovskommisarie, på tel: 0730-495555

Först till kvarn gäller!