Är du ny som adb-ägare och/eller inte startat på drevprov tidigare?

Nu har Du som medlem i Svenska ADB Klubben möjlighet att delta kostnadsfritt på introduktion till drevprov. Flera domare finns på plats och 15 deltagare har möjlighet att vara med. Under dagen kommer deltagarna få följa några erfarna hundar som kommer släppas i undervisningssyfte. Givetvis har Svenska ADB Klubben fått dispens att släppa drivande hundar innan 1 oktober.

Som medlem i Svenska ADB Klubben får du härmed en unik möjlighet att uppleva hur ett drevprov går till, hur domare bedömer rasen, kunna ställa frågor, lyssna på domarnas bedömningar med mera och därmed vara väl förberedd på drevprov i skarpt läge. Domare som kommer vara på plats under dagen är Stefan Modin, Christoffer Childt samt ytterligare en domare. Grillmöjligheter kommer finnas på plats. Egen mat och dryck medtages själv.

När: 28 september – 2019
Var:
Skillingaryd. Vi samlas utanför Circle K utmed E4.  Sväng av Skillingaryd södra. Sedan åker gemensamt ut till vindskyddet på marken.

Anmälan:

Du anmäler dig genom mejl till: ordforande@adbklubben.se genom att ange dina kontaktuppgifter samt hundens namn och registreringsnummer. Först till kvarn gäller och anmälan bekräftas av ordförande Malin Ek via mail.

Frågor:

Har du frågor angående denna drevprovsintroduktion så kan du kontakta Stefan Modin, drevprovskommisarie, på tel: 0730-495555

Först till kvarn gäller!