Styrelsen har den 20/3 beslutat att ställa in årsmötet och KM spår som skulle varit 25/4 i Herrfallet. Vi kommer istället att genomföra ett förenklat årsmöte digitalt som SKK nu erbjuder alla klubbar. Vi kommer att återkomma till alla med mer information när detta erhållits från SKK.

Formbewertung och hägnträning 9-10/5 ställs också in under rådande omständigheter och skjuts på framtiden. Vi kikar på möjligheterna slutet av augusti i år alternativt 2021 istället.

KM hägn kommer såsom läget ser ut nu att genomföras enligt plan. Alla anmälda har fått separat information kring detta. Vi välkomnar alltid besökare och intresserade av rasen på våra events men under rådande omständigheter ser vi helst att det är så lite folk samlade som möjligt och självklart avbokar man om man har sjukdomssymptom. Vi har följt Folkhälsomyndighetens nu gällande riskbedömningskriterier i detta beslut.

Eventuella önskemål samt frågor kring återbetalning för ovan nämnda event tas med kassör, kassor@adbklubben.se.