Svenska ADB-Klubben inbjuder härmed till Formbewertung 2022

Datum: 20e Augusti 2022
Plats: First Camp Hökensås – Tidaholm

Formbewertung är en exteriör bedömningsform som utförs av domare som är speciellt utbildade på rasen. Varje hund bedöms av en eller två domare med lång erfarenhet av rasen där man lägger mycket tid på varje hund. Bedömningsformen är godkänd som en del i det svenska avelsgodkännandet.

Varje hund får enbart göra Formbewertung en gång under sin livstid. Lägsta åldern för deltagande är 15 månader. Vi vill poängtera vikten av att träna hunden i att få tänderna undersökta, bli mätt och bli plockad med av främmande människor då varje bedömning tar en stund. Testa er egen hund innan med en främmande människa. Be denna kolla tänderna och mäta hunden samt känna på den. Inga anmälningsavgifter betalas tillbaka till deltagare vars hundar inte går att bedöma.

Anmälan:
Anmälan görs på http://fbw.adbklubben.se

Sista anmälningsdag 22-07-15 , OBS! Begränsat med platser (först till kvarn) och medlemskap i Svenska ADB-Klubben eller motsvarande utländsk klubb krävs. I första hand finns plats för 20 hanar och 20 tikar.

Betalning om 700kr sker till Svenska ADB Klubbens bankgiro 5241-4323 eller swish 1236203590, ange hundens registreringsnummer och FBW 2022

Boende:
Boende bokas själva genom att maila till hokensas@firstcamp.se och ange att man ska deltaga I Svenska ADB-Klubbens event. Lakan och städning kan köpas till om man inte vill hantera det själv. Gemensam middag på kvällen. Anmälan görs till hokensas@firstcamp.se SENAST den 22a Juli (OBS! VIKTIGT). Middagen kostar 250kr per person. Även frukost och lunch finns att boka på samma mail. Boende och mat måste bokas omgående för att få plats!

Övrigt:
Frågor besvaras av Utställningskommittén på fbw@adbklubben.se.

För att läsa mer om fbw, ta del av denna länkade info, dock på tyska.

Hägnträff i samband med Formbewertung

Datum: 21 augusti
Plats: Axtorps jakt

Inbjudan till hägnträff 21 augusti på Axtorps Jakt med start kl. 09.00, perfekt inför jaktsäsongen. Dessutom dagen efter FBW så vi är redan samlade! Information och anmälan via mail till Emil@adbklubben.se. Sista anmälningsdag är 220810. Om intresse för diplomtest finns, meddela detta så kollar jag om det går att ordna.
På dagen startar vi grillen för lite korv m bröd.

Anmälan ser till Emil@adbklubben.se
Kostnad 700kr per hund betalas in till klubben via Swish eller bankgiro, medlemskap krävs.
Swish: 1236203590
Bankgiro: 5241-4323
Ange hundens namn och Axtorp