ADB-klubben arrangerar BPH i Kungsör. BPH är en beskrivning vars syfte är att bidra till ökad kunskap om hundars mentalitet. Beskrivningen tar omkring 40 minuter och innehåller sju olika moment och om så önskas även skott. Syftet är att få en bild av hur hunden reagerar på och hanterar olika situationer. Det handlar bland annat om, att möta främmande personer, leklust, matintresse och att stöta på överraskningar.

För att din hund ska kunna delta, krävs att den är registrerad hos, eller har tävlingslicens från, Svenska Kennelklubben. Även blandraser är välkomna med tävlingslicens. Parad eller dräktig tik eller tik som valpat 75 dagar före BPH får ej deltaga. Löptik kan delta men får starta sist. Hör av dig till kontaktpersonen om din tik börjar löpa inför BPH. Tänk på att du som ägare har ansvar för att själv kontrollera vilka regler som gäller.

Anmälan:

Fyll i detta formulär för att anmäla dig till BPH. Skulle det uppstå problem formulär vid anmälan går det bra att maila anmälan till bph@adbklubben.se istället. Kostnad 900 kr/hund, betalningsuppgifter mejlas ut tillsammans med en bekräftelse på din anmälan.

PM med tider, info och vägbeskrivning skickas via mail några dagar före beskrivningen. Vår beskrivning genomförs i Skäftruna utanför Kungsör.

Observera att anmälan är giltig först när avgiften, 900 kr, betalats in på swish 123 620 35 90 (Svenska ADB-klubben), märk betalningen med ”BPH + datum + hundens regnr”. Men betala inte förrän du fått besked om att du fått plats.

Alla datum går att få både med och utan skott, de hundar som går utan skott placeras först så att de inte blir störda av dem som går med skott.

Kontaktperson: Carin Strandberg mejl: bph@adbklubben.se eller tel 076-275 95 53.

Anmälan till BPH innebär att du ingår avtal med ADB-Klubben och SKK. Med avtalet som laglig grund lagrar och behandlar ADB-klubben dina personuppgifter under en period om högst 90 dagar i syfte att administrera ditt provdeltagande. Efter provtillfället skickas dina personuppgifter samt provresultatet till Svenska Kennelklubben för behandling, lagring och publicering på SKKs Hund- och Avelsdata. Du kan läsa mer om SKKs behandling av personuppgifter genom att klicka på den här länken. (https://www.skk.se/sv/enstaka-sidor/om-personuppgiftsbehandling/)

BPH i Kungsör

Tillfällen 2022:

APRIL
2. Fullbokat
3. Fullbokat
9. Fullbokat
16. Fullbokat
27. Fullbokat

MAJ
8. Fullbokat
15. Fullbokat
16. Fullbokat
26. Fullbokat
29. Fullbokat
30.

JUNI
4. Fullbokat
5. Fullbokat
11. Fullbokat
12. Fullbokat

JULI
20. Fullbokat
21. Fullbokat
24. Fullbokat
25. Fullbokat

AUGUSTI
7 Fullbokat
21 Fullbokat
27 Fullbokat
28 Fullbokat

SEPTEMBER
4 Fullbokat
10 Fullbokat

OKTOBER
15 Fullbokat
22 Fullbokat

Vad är BPH?