Formbewertung

Vad: Formbewertung 2018
När: 18 och 19 augusti
Vart: Herrfallet i Arboga, www.herrfallet.se

Formbewertung är en exteriör bedömningsform som utförs av domare som är speciellt utbildade på rasen. Varje hund bedöms av två domare med lång erfarenhet av rasen där man lägger mycket tid på varje hund. Bedömningsformen är godkänd som en del i det svenska avelsgodkännandet.

Varje hund får enbart göra Formbewertung en gång under sin livstid. Lägsta åldern för deltagande är 15 månader. Vi vill poängtera vikten av att träna hunden i att få tänderna undersökta, bli mätt och bli plockad med av främmande människor då varje bedömning tar en stund. Testa er egen hund innan med en främmande människa. Be denna kolla tänderna och mäta hunden samt känna på den. Inga anmälningsavgifter betalas tillbaka till deltagare vars hundar inte går att bedöma. Regler för Formbewertung enligt Tyskland (på tyska)

Vart? 

Formbewertung 2018 kommer går av stapeln den 18 och 19 augusti på Herrfallet i Arboga.

Hur anmäler jag?

Anmälan skickas till Susanne Wetterlöv på mejladress:  oskar-amber@hotmail.com
Anmälningsblankett skall bifogas till Susanne och finns att ladda ner här:

Sista anmälningsdag 17/6, OBS begränsat med platser och medlemmar har företräde.
Betalning 700:- sker till Svenska ADB Klubbens bankgiro 5241-4323
eller swish 1236203590, ange hundens registreringsnummer.

Boende?

Klubben har förbokat 6 stugor med 3 sovrum i varje stuga, 2-4 sängplatser i varje rum, gemensamt kök och toalett i var stuga. Finns även husvagnsplatser på området. Boende bokas direkt till Herrfallet, uppge att det gäller formbewertung. www.herrfallet.se, OBS bokas senast 21/5

Gemensam middag på kvällen